Kontakt
KüchenTreff -

Keuken die inspireren

Maak gebruik van een sterk merk

Vrij ondernemen met KüchenTreff

Erfolgreich mit Küchentreff

U wilt ondernemen! Éen van de centrale vragen is “welke naam kies ik voor mijn bedrijf” en hoe positioneer ik daarmee mijn onderneming in de markt? Start u onder uw eigen naam, creëert u een nieuwe naam of gebruikt u een bestaand merk?

KüchenTreff ziet zichzelf als dé partner van de zelfstandige keukenondernemer en heeft hetzelfde motto voor startende ondernemers als voor de bestaande leden. Iedereen kan, niemand moet!

Dit betekent dat u profiteert van de voordelen van het KüchenTreff merk ook als u onder uw eigen merknaam handelt. De kracht van ons merk wordt nu op al meer dan 380 verkooppunten in Europa toegepast. Terwijl de ondernemingsvrijheid van de leden wordt behouden - zonder strikt franchise-systeem en zonder franchise-kosten. KüchenTreff biedt u de kracht van een succesvol merk in de keukenhandel en het behoud van uw individualiteit. Met ons bent u een ondernemer met vrijheid en individualiteit. En daar staat KüchenTreff voor!

Wat heeft KüchenTreff te bieden?

Partnerschap voor de toekomst.

Wanneer u met succes een bedrijf als keukenhandelaar start, zijn er veel overwegingen en stappen te doorlopen. Wij en onze partners ondersteunen bij het starten van uw keukenbedrijf met:

Standortsuche und Marktanalyse

Locatie vinden en marktanalyse

Planung der Küchenausstellung

Planning en inrichting

Markt- und Markenauftritt

Markt- en merkuitstraling

Einstellung der Mitarbeiter

Personeel

Planung der IT

Hulp in IT

Eröffnungscoach

Uw openingscoach

Betriebsvergleich und Potenzialanalyse

Bedrijfsvergelijking en potentieanalyse

Werbeplanung und Prospekterstellung

Reclame

Het KüchenTreff team is er voor u. Bij ons bent u zeker: Overtuig uzelf van onze diensten en van de sfeer van het partnerschap dat ons onderscheidt. Ontdek zelf wat ‘Thuis bij KüchenTreff’ betekent.

Uw eigen onderneming

Natuurlijk zijn er nog veel andere vragen op weg naar een succesvolle onderneming. Wij denken graag met u mee. Neem contact op via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil meer informatie

KüchenTreff dealer worden

Per telefoon
Per e-mail
’s Ochtends
(09:00-12:00)
’s Middags
(13:00-18:00)